Och himmelen därtill...


Min dag...

Ledig idag.Väldigt skön morgon som jag lyxade till med Amerikanska supergoda delux pannkakor! Sen var jag duktig på gymmet...10km på drygt 1 timme, betyder att jag har hålla konditionen sen i somras, känns otroligt bra!! Dagen avslutas nu med en semla : )


Vintips...

Grymt gott, och sjukt snygg flaska!


Våren...

Igår var jag på Formexmässan med jobbet för att handla inför våren. Det är min absolut bästa årstid, vintern är förbi och man har en hel lång skön sommar att se fram emot!
Rebecka och jag passar på att mysa vidare med våra frukostar också, inte så nyttigt men men jag får träna extra hårt inför beach 2012.


S(k)öndag...

Det goa året fortsätter! Idag vart jag bjuden på lunch av min fina Jonas! Jag fick välja vart vi skulle gå o då hamnade vi i Gamla Stan på Bistro Ruby...


Härlig dag...

Jag älskar när jag får vara ledig och umgås med min älskade!Idag var vi och käka brunch på Urban Deli, mycket mysigt!Sen vart det en liten rearunda, Jonas gjorde ett kap.


Det nya goa året...

Året har börjar otrolig härligt! Vi har rätt lugnt på jobbet så det nya året har hittills börjat med mycket ledig tid vilket är välbehövligt och mycket skönt!


RSS 2.0