Trevlig kväll!


Djursholm...

Mitt hjärta klappar lite extra för denna pittoreska förort med småstadskänsla. När jag flyttade hemifrån var det till Djursholm jag flyttade. Imorse tog jag en sväng nere vid vattnet innan jag börja jobba. Solig fin helg igen!


Lycka...

Känns skönt att man kan bli lycklig för så lite.. Igår när vi fick Linas matkasse utanför dörren och jag packade upp låg det på botten av kassen en tidning, en av mina favoriter, Sköna Hem!


En gul dag...

Solen är framme och jag har begett mig till Johan & Nyström köpte mig en kopp citronella te o en helt underbar citronmacaron. Kan varmt rekommendera deras macarons, it's the best!


Ledig lördag...

Så skönt att vakna upp tidigt och veta att man har en ledig dag framför sig. Började med att springa en skön mil på gymmet, för att sedan gå hem och äta en god o välbehövlig frukost. Dagen fortsatte med att bege sig till Polishuset för att ansöka om nytt pass. Nu är jag hos svärföräldrarna på middag, ska bli galet gött!


Vårt hem...

Nu äntligen efter NÄSTAN ett år i vår härliga vindsvåning så börjar jag känna att vi fått till den stil vi önskade. Trivs som fisken i vattnet. Inte bara i lägenheten utan även på fantastiska Södermalm, så härligt!


Om dagarna...

Jag jobbar verkligen med något jag trivs med och tycker om. Idag har jag bland annat gjort detta.


Vilket väder...

Usch vad blåsigt och regnigt det har varit idag. Det är i och för sig mysigt när man kommer hem o kan tända ljus och pigga upp sig med blommor i höstmörkret. Så välkommen mörkret, jag förbannar dig inte bara!


Första inlägget...

Herregud va det var svårt att få ordning på en liten blogg. Jag försöker lära mig så gott jag kan själv men känner att jag måste ta hjälp av någon. Det ser inte ut som jag vill än men jag återkommer,var så säker!; )


RSS 2.0