Skönt...

Nu börjar våren verkligen visa sig.
10 grader i luften kl 17 liksom och det har varit soligt hela dagen!
Hitta ett riktigt vårtecken på lunchen idag, dock inte den vackraste blomman men den gjorde mig glad!


Estelle...

Mycket fint namn tycker jag den lilla prinsessan fick. Jag fick äran att göra en mor och barnbukett till två prinsessor och en prins igår.
Kvällen spenderade jag med Jonas på Restaurang Piatti på Nybrogatan och sen gick vi och såg Hamilton på bio. Jag är sämst på att hålla mig vaken när jag kollar på film hemma, men när jag somnar vid tre tillfällen på bio undrar jag vad det säger om filmen??!


God morgon världen...

Idag är en stor dag för svenska folket, en liten prinsessa är född!!Kunde inte låta bli att fälla en tår när Prins Daniel berättade att han blivit pappa till en liten flicka. Kalla mig känslig men jag kunde inte hålla emot. : ) I övrigt är det inte någon speciell dag direkt men jag ansträngde mig lite extra med mitt hår imorse vilket inte hör till vanligheten!Hihi


Ledig dag...

Idag är det min lediga måndag, jag har fått Jonas till att vara ledig också. Vi gick på fiskpedikyr...Hel läskigt till en början men sen när de nafsat ett tag blev man van vid dem!Mycket kul och spännande upplevelse, tack Jonas för det! Köpte lite härlig lunch i Hötorgshallen!


RSS 2.0